T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / EMİRDAĞ - Çaykışla İlkokulu

Çaykışla İlkokulu

Telefon
0 272 463 12 01
Belgegeçer
0
WEB
https://caykislailkokulu.meb.k12.tr
Adres
Çaykışla Köyü, No103 Emirdağ, AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Çağdaş eğitim teknolojilerini kullanarak, her alanda istenilen amaçta başarılı öğrenciler yetiştirmek,eğitim bölgesinde lider okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini geliştirmek, Atatürk ilke ve inkilaplarına, devletine ve milletine bağlı, kendine güvenen, çağdaş, teknolojik bilgilerle donanımlı, içinde yaşadıkları toplumun kurallarını uyan, okuyan, problemlerini çözebilen, araştıran, inceleyen, sorgulayan,kültürel değerleri benimsemiş, çevresinde sevilen, insan sevgisi ile dolu, sanata duyarlı, bireysel yeteneklerini geliştirmeye önem veren insanlar olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Öğretmen :5
Öğrenci :67
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2200
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
8:50
Isınma
KALORİFER
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Minibüs ile belirli saatlerde
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi var.Taşımalı öğrenci servisi var.
Yerleşim Yeri
Köy karasal iklim etki alanı içerisindedir. Yakınlarındaki yayla etkisi altındadır. İklim olarak kara iklimiyle Akdeniz iklimi arasında mikroklimik bir yapı arz eder. Yazları sıcak ve kurak, kışları soğuk ve kar yağışlıdır. En çok yağışı ilk ve sonbahar aylarında alır. Zirvede bazı yıllar toktağan (ertesi yıla kadar erimeyen) karlara rastlanır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Yurt dışında (Belçika´da yoğun olmak üzere) önemli miktarda iş gücü vardır. Köyde ilköğretim okulu var
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Afyonkarahisar iline 100 km, Emirdağ ilçesine 28 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Diğer Hususlar
Okulumuz sınıflarında yansı aygıtı ile bilgisayarlar aktif durumda kullanılmaktadır. EBA, Okulistik, Morpa Kampüs derslerde kullanılmaktadır.
Yazdır